ŞCOALA PRIETENIEI

Publicat: Luni, 14 Mai 2018

Școala Prieteniei este activitatea desfășurată în data de 27 martie 2018- Săptămâna Școala Altfel, de clasa a X-a E (Liceul Teoretic ,,Ion Luca”), având ca parteneri elevi ai claselor a V-a A și B de la Școala Gimnazială Nr. 4.

Platourile cu fructe și salata de fructe au fost delicii cu care liceenii și-au întâmpinat invitații mai mici. După momentul de prezentare, ,,explozia de vitamine” din farfurii le-a dat impulsul necesar pentru următorul moment al activității- realizarea unor felicitări cu mesaje și motive pascale, folosind culori, semințe de mac, susan, in, boabe de orez, nucă de cocos etc.  

 Cu imaginație, inspirație și muncă în echipă au fost finalizate un număr de 30 felicitări, ce vor fi expuse și în școala gimnazială parteneră. Experiența din această zi este o replică a activității desfășurată de  liceeni din aceeași clasă, în data de 25 octombrie 2017, în cadrul Săptămânii Școala Altfel a Școlii Gimnaziale Nr. 4-  Proiectul ,,Toamna, creativitate și culoare”, proiect în care elevii clasei a X-a E au reprezentat liceul la expoziția ,,Talent și inspirație”.Coordonatori ai activității: prof. Heidel Gabriela și prof. Acatrinei Irinel Mioara.

Accesări: 1422
0
0
0
s2smodern
powered by social2s