TOAMNA

Publicat: Luni, 14 Mai 2018

 Împreună... am reușit să transformăm fiecare frunză, într-o floare...
Expoziția ,,Talent și inspirație” din data de 25 octombrie 2017, organizată în cadrul Proiectului ,,Toamna- creativitate și culoare”, desfășurat în Săptămâna Școala Altfel (23- 27 octombrie 2017), a demonstrat că munca în echipă dă roade. 

Elevii, îndrumați de învățători și profesorii-diriginți, alături de părinți, au demonstrat implicare, imaginație, determinare, toate acestea fiind demonstrate prin exponate care au produs emoție și bucurie juriului, și celor care au răspuns prezent invitației la activitate.

Parteneri ai activității au fost Liceul Teoretic ,,Ion Luca”- reprezentat de cinci eleve din clasa a X-a E și Asociația de părinți ,,Împreună pentru o școală modernă”. Liceenii au fost invitați la activitate ce Consiliul Școlar al Elevilor (C.Ș.E.), reprezentanții consiliului fiind și elevii care au prezentat proiectele claselor de gimnaziu. Nu s-au lăsat mai prejos nici elevii din ciclul primar, reprezentați de responsabilii Eco-Școala pe clase.

Coșurile cu fructe și legume au fost donate elevilor școlii cu resurse financiare reduse, în regim de anonimat, pentru ca aceștia să nu fie puși în situații delicate.
Proiectul ,,Toamna- creativitate și culoare” face parte din planului de acțiune al Programul Mondial Eco-Școala, proiectat pentru desfășurare în acest an școlar, la finele căruia sperăm să demonstrăm că Steagul Verde- simbol al reușitei în programul mondial, este meritat de colectivul școlii noastre.

Ca de fiecare dată, reprezentanții comunității ne-au sprijinit, fiind alături de noi domnul Marius Rîpan- în dublă calitate, aceea de viceprimar și părinte, respectiv reprezentantul trustului media Orion TV, ce a imortalizat momentele pline de energie, emoție și culoare ale pregătirii expoziției, jurizării acesteia și bucuriei copiilor de a împărtăși părinților reușita unei zile frumoase de toamnă...care, după spusele lui Albert Camus reprezintă ,,a doua primăvară...când fiecare frunză este o floare.”

Coordonatori ai activității la nivel de școală-
prof. Acatrinei Irinel Mioara, bibliotecar Magherca Maria

Accesări: 1330
0
0
0
s2smodern
powered by social2s